Nieuws

Opheldering over weren van Oost-Europese migranten in Tiel

Oost-Europese migranten worden geweerd in Tiel. Daarmee kwam Tiel de afgelopen week in het nieuws. Naar aanleiding van berichten van de NOS en andere landelijke media heeft GroenLinks Tiel een aantal vragen gesteld over het weren van Oost-Europese migranten in Tielse woonwijken en de leefomstandigheden van deze migranten. 

Lees verder

Uitgelicht

Met het verkiezingsprogramma ‘Voor Verandering' slaat de partij een nieuwe koers in en staan drie pijlers centraal: er wordt gewerkt om de ongelijkheid in de stad terug te dringen, omdat afkomst en het opleidingsniveau van je ouders niet mag bepalen hoeveel kansen jongeren hebben. Met ons programma worden er wél stappen gezet richting een klimaatneutraal Tiel.

Lees verder

GroenLinks Tiel presenteert verkiezingsprogramma: ‘Voor Verandering’

Vandaag presenteert GroenLinks Tiel het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Met het verkiezingsprogramma ‘Voor Verandering' slaat de partij een nieuwe koers in en staan drie pijlers centraal: er wordt gewerkt om de ongelijkheid in de stad terug te dringen, omdat afkomst en het opleidingsniveau van je ouders niet mag bepalen hoeveel kansen jongeren hebben. Met ons programma worden er wél stappen gezet richting een klimaatneutraal Tiel. Het rijksbeleid is ambitieus, maar de gemeente blijft tot op heden achter. Tot slot wordt op verschillende punten in het verkiezingsprogramma aandacht gevraagd voor medezeggenschap over de eigen buurt.

Verkiezingsprogramma 2018-2022 gepresenteerd

Doe jij ook mee met Warmetruiendag?

Op vrijdag 2 februari viert Nederland de twaalfde Warmetruiendag. In heel Nederland trekken naar verwachting 200.000 mensen warme truien en vesten aan en draait men de kachel een paar graden lager: thuis, op school en op het werk. Het is een simpel idee, maar je bespaart heel succesvol energie. Vooral als veel mensen meedoen. Daarom doet ook de Tielse fractie van GroenLinks op vrijdag 2 februari mee aan de landelijke Warmetruiendag.

Lees verder

Pagina's