Op woensdagavond 11 januari komt GroenLinks Tweede Kamerlid Linda Voortman, woordvoerder op sociaal terrein, naar Tiel. Zij zal in restaurant 'BuitenSporig!' spreken met aanwezigen uit de hele regio Rivierenland over zorg, inkomen en huisvesting.

Linda Voortman is hét gezicht van GroenLinks in de Tweede Kamer als het over zorg gaat en daarnaast is ze ook zeer actief met onderwerpen op het gebied van werkgelegenheid, asielbeleid, emancipatie, wonen en sociale zaken. Op de lijst voor de Tweede Kamer staat ze op de vierde plek.

De GroenLinks afdelingen in de regio Rivierenland hebben haar uitgenodigd om met haar te praten over basisinkomen, inkomensongelijkheid en begeleiding naar betaald werk/experimenteren met de bijstand. Alsook over huisvesting en integratie van statushouders. Ook is de zorg natuurlijk een punt van zorg. Uitwisselen van kennis, ervaringen en ideeën is het doel.

Belangstellenden van binnen en buiten GroenLinks uit de regio zijn welkom in de bovenzaal ('De Bovenleidingzaal') van 'BuitenSporig!', in het oude stationsgebouw van Tiel (Stationsplein 1), vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Armagan Önder (06-43755861) of Piet van Wijk (06-53856578)

Meer informatie over Linda Voortman: https://groenlinks.nl/mensen/linda-voortman