Beste Mensen,

De verkiezingen zijn voorbij en wat hebben we een mooi resultaat behaald! Zowel landelijk als in Tiel. Landelijk hebben we 14 zetels behaald, dat is een historische overwinning voor GroenLinks.  Nog nooit was GroenLinks zo groot. Ook lokaal zijn we de grootste winnaar. Met ruim 2000 stemmen zijn we ook in Tiel verviervoudigd! Deze uitslag laat zien hoe sterk onze beweging is. Ik ben trots op wat we tot stand hebben gebracht. Trots op alle vrijwilligers, trots op alle stemmers. Zonder jullie was dit niet gelukt! Maar dit is pas het begin.

Als kandidaat-Kamerlid was het de afgelopen periode soms een achtbaan voor mij, maar dat was het allemaal waard.  Dit was een mooie opstap! Een prachtige leerschool; ik heb veel ervaring opgedaan en nieuwe mensen ontmoet. Er is een krachtige beweging opgestart die zeker zal groeien. In totaal kom ik op 6012 stemmen, niet genoeg voor een zetel, wel genoeg om dankbaar te zijn.Ik wil daarom eenieder hartelijk danken voor de steun. Dit is de eerste keer dat ik heb meegedaan aan de landelijke verkiezingen. Ik heb genoten van iedere seconde en van iedere steunbetuiging! 6012 mensen die ik niet ken, maar die ons wel vertrouwen. Bedankt!

Maar we gaan door. We gaan door met de Meet ups, door met langs de deuren gaan, door met werken aan verandering en empathie. Ook op lokaal niveau willen we nog groter worden en dit geluid van positieve verandering laten horen. Voor de gemeenteraadsverkiezingen die eraan komen. En daar hebben we jou voor nodig! We willen steun op straat, steun langs de deuren, steun bij de bijeenkomsten en ook in de commissies of raad. Dus meld je aan als je een bijdrage wilt leveren. Laat wat van je horen! Samen kunnen we onze beweging groter maken.