Na 4 jaar het raadslidmaatschap in haar eentje te hebben gedragen, draagt Armağan Önder het stokje over aan een nieuwe fractie.

Vol goede moed, enthousiasme en optimisme heeft zij zich als raadslid doen gelden. Ze heeft zichzelf in die vier jaar als debatteerder verder weten te ontwikkelen en heeft daar veel kennis bij opgedaan die later zeker van pas kan komen. We hebben onderzoek gedaan naar de fietsknelpunten in Tiel, moties ingediend en voorelkaar gekregen voor onder andere het verbeteren van gevaarlijke verkeerssituaties, het plaatsen van zonnepanelen op gemeentelijke gebouwen en sportaccomodaties, energieneutraal bouwen, het ondersteunen van de vestiging van Tiny Houses en het recht om de gemeente uit te dagen de WMO-taken over te nemen.

De oude fractie heeft heel prettig samengewerkt met Armağan: wij vormden een hecht team en hebben genoten van haar aanwezigheid. Alsook van haar heerlijke, calorierijke baksels. Armağan, het ga je goed en we zien je graag ooit terug (als burgemeester)!

Lucien, Anton, Camiel en Annebeth